Anda terperangkap ! ♥ | +Follow || Dashboard ?
My Purplelicious Diary





SEGMEN TOPUP by Blogger EMAS PUTIH

KLIK BANNER DIATAS UNTUK JOIN.HAPPY BLOGGING\^o^/


Salam you all...sambil cikwani wani jalan2 bace entry, cikwani jumpa banyak plak SEGMEN dan GA sempena tahun baru nie kan.. so,,,sebagai pemegang status sarjana goyang kaki nie..cikwani nak join laa..mengisi masa lapang disamping berkenalan dengan kawan-kawan lain..

walaupun xdijemput or di tag oleh sesapa, tapi xpe kan..sekadar memeriahkan segmen tuu..xsalah kan?setuju x..hehe...


jeng..jeng..jengg.... ini lah die ;





cikwani bersemangat nak join sebab cikwani dapat kenal ngan blogger lain..maklumlaa.cikwani bukan glamour pun..tapi xsalahkan tumpang populariti blogger lain..hikhik...tapi,yang lagi PENTING, cikwani memang memerlukan topup disebabkan cikwani nie pemegang sarjana goyang kaki.



Blogger Mimie Najib said...

join sama.. goodluck ya.. ;)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-emas-putih.html


dah join segmen ni ke? Kalau belum, jom la join sama..simple je.. ;)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

 
Blogger cik whaniey said...

thanks for support :)

 
Blogger zulaikha saad said...

saya pun join sama.. ;) kalau sudi singgah la blog saya.. :)

http://gadis-krayon.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-emas-putih.html

 
Blogger kimi jamai said...

selamat bersegmen yer cik wani..

 
Blogger sa mic said...

rajin sungguh ye join segmen , goodluck ! :)

 
Blogger Dianaa said...

FD datang dari segmen yang sama. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

jemput join Topup Giveaway dari FD
http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

 
Blogger Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow akak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

 
Blogger nor aishah said...

Salam...singgah sini dr segmen yg sama.

Btw, jemput join GA sye =)
http://noraishahzaharom.blogspot.com/2013/01/siapa-nak-hadiah-jom-join-ga-ni.html

 
Blogger Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

 
Blogger Eraz Fadli said...

E'raz datang daripada Segmen Top Up By Blogger Emas Putih ..

http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

 
Blogger Fakhruru said...

beLog FakhRuru snggh dri sgmn yg sma

http://fakhruru.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

 

Post a Comment






Lot of love,CIKWANI ?


OLDER POST | NEWER POST