Anda terperangkap ! ♥ | +Follow || Dashboard ?
My Purplelicious Diary





THANKS Awesome Followers

KLIK BANNER DIATAS UNTUK JOIN.HAPPY BLOGGING\^o^/


haii....yeeepiii...Kali nie cikwani excited nk update tentang followers..maklumlaa..cikwani bru je buat second blog nie..xsampai 2weeks followers dah mencecah +100...walaweeehhhh..baru +100 laa cikwani...orang lain banyak lagi....ehh..ade mak jemah kisah???hoho... alaa..cikwani bukan riak pun..tapi cuma nak bagi credits pada followers yang ke #100..sbb cikwani mmg dah niat nak wt entry bile follower yang ke 100..sape laa orang yang bertuah tuu kan??

Jom..kite ngorat usha sape yang bertuah nie ;


Hahhh..nie bukti follower cikwani yang ke #100 n thanks sebab tinggalkan tapak kaki kat cbox...


nie die pesanan penaja yang menjadi follower ke 100..

dann....jeng..jeng...jeng....nie laa belog orang yang bertuah itu...


hahh..jom usha die plak mane tau die rajin FOLLOW korunk ke..

nie die..si cute,cantik n jelita :) thanks yaa..cikwani dah FOLLOW back! 


n pada sume follower cikwani..thanks sebab support cikwani..even blog nie xde laa sehebat blog korunk semua..n Insya Allah..cikwani dah follow sume yang dah follow cikwani.. yang xde backlink,cikwani mintak maaf sgt2 sebab cikwani xdapat nk kesan anda! keep it up yaa..with love!



Blogger chinta said...

alahhhhhhhhhhhh.......rugi nyerr....huhuhu

 
Blogger NAL said...

wah... tahniah..

 
Blogger kimi jamai said...

tahniah yer cik wanie.. :D

 

Post a Comment






Lot of love,CIKWANI ?


OLDER POST | NEWER POST